Juan Villegas renova com a entrenador de l’Atlètic Incresa

El tècnic, que s’estrenava com a entrenador de l’equip del barri del Canal aquesta temporada, seguirà al seu capdavant una més. També renoven molts jugadors, com el capità Roque Bonilla.

L’entrenador del primer equip de l’Atlètic Incresa, Juan Villegas, estarà al seu capdavant una temporada més. El club de futbol anunciava la setmana passada aquesta decisió, així com la renovació de molts dels seus jugadors, entre ells el capità i emblema de l’entitat, Roque Bonilla, que ja suma 24 cursos al club. Tota una vida.

No ha estat una temporada fàcil per a l’equip del barri del Canal de Molins de Rei. Amb la finalització forçosa de la competició, han acabat el curs tercers per la cua amb 20 punts a la classificació del grup 8 de Tercera Catalana. I és que a l’inici de curs els resultats no van acompanyar. Juan Villegas explica en declaracions a Viu Molins de Rei que “l’adaptació entre el cos tècnic i els jugadors va costar una mica.”

Els futbolistes tenien un mètode de treball “completament diferent”, però finalment es van anar aconseguint resultats. La mala sort arribava quan, amb l’esclat de la pandèmia del coronavirus, la competició es veia afectada i, posteriorment, finalitzada.

A poc a poc la gent va començar a creure en el projecte i quan els automatismes que volíem imposar als jugadors van començar a funcionar, va arribar una bona ratxa”, explica el tècnic. La sensació amb el curs sentenciat és agredolça, tant l’equip tècnic com els futbolistes s’han quedat amb la percepció de què podrien haver aconseguit millors resultats.

És per aquest motiu que, tant Juan Villegas com pràcticament el 90% de la plantilla, han renovat amb l’Atlètic Incresa. El curs vinent seguiran a Tercera Catalana amb l’objectiu de consolidar la categoria i, potser fins i tot, pensar en pujar.

Recomanacions personalitzades