L’Atlètic Incresa es queda a Tercera Catalana l’any de la seva estrena

L’equip de futbol compleix l’objectiu de mantenir-se a la categoria la temporada de l’ascens. L’entrenador, Jesús Bermejo, abandona el club després de quatre anys com a tècnic i deixa pas Juan Villegas.

Jesús Barmejo en una imatge d’arxiu // Jose Polo

A cinc jornades per acabar la lliga, l’Atlètic Incresa va aconseguir l’objectiu: mantenir-se a Tercera Catalana. L’equip de futbol del barri del Canal es va salvar i ha acabat el campionat en l’11a posició en una categoria formada per 18 conjunts i en la qual baixen els tres darrers. El tècnic del club, Jesús Bermejo, comenta a Viu Molins de Rei que “hem aconseguit la permanència abans del que teníem previst i amb una certa solidesa”.

Una de les fites que volia aconseguir l’Atlètic Incresa enguany era mantenir la categoria en l’any de l’ascens. “És la primera vegada de les tres darreres ocasions en què no baixem el mateix any que hem pujat de categoria”, recorda Bermejo.

Canvi d’entrenador

Després de quatre anys dirigint l’equip, l’entrenador, Jesús Bermejo, abandona el club. “La meva opinió és que un míster ha d’estar dues o tres temporades com a molt en un mateix equip. En el meu cas, per les circumstàncies he estat més temps, però crec que és el moment de deixar-ho”. A més d’entrenador, Bermejo assumia la direcció esportiva. “Després de 20 anys seguits entrenant, és el moment de fer una pausa”, afegeix. A més, assegura que marxa satisfet per haver “estabilitzat i estructurat” el club.

El substitut de Jesús Bermejo a la banqueta de l’Atlètic Incresa serà Juan Villegas, procedent del Sant Vicenç dels Horts, equip que aquesta temporada compartia grup amb els molinencs. Villegas ha situat l’equip del Baix Llobregat en quarta posició de Tercera Catalana. Anteriorment, havia fet campió de Tercera Catalana al CF Vallirana, permetent l’ascens directe a Segona Catalana.

Recomanacions personalitzades