L’Atlètic Incresa és a un pas de mantenir-se a Tercera Catalana en la temporada de l’ascens

L’equip de futbol del barri del Canal necessita només un punt per garantir-se la permanència. Si l’aconsegueix, trencaria el malefici de les tres darreres vegades que havia jugat en aquesta categoria, quan va baixar la temporada següent de pujar.

Celebració de l'ascens a Tercera Catalana al camp de La Guàrdia fa tot just un any // Jose Polo - Arxiu

Celebració de l’ascens a Tercera Catalana al camp de La Guàrdia fa tot just un any // Jose Polo – Arxiu

L’Atlètic Incresa està a punt d’acabar amb un bon gust de boca la temporada a Tercera Catalana. L’equip de futbol del barri de Canal només necessita un punt per garantir la permanència. Els jugadors entrenats per Jesús Bermejo s’han mantingut durant bona part de la temporada en la desena posició. “Veníem de l’any passat, on no vam perdre cap partit, però enguany després de 29 jornades portem 35 punts i estem ben situats”, explica Bermejo en declaracions a Viu Molins de Rei.

Amb una base de jugadors molt semblant a la de la temporada passada, només amb cinc o sis incorporacions, l’Atlètic Incresa està a un pas de trencar un malefici. Les tres darreres vegades que havia jugat a Tercera Catalana, l’equip havia perdut la categoria l’any següent. Aquesta vegada sembla que això no es repetirà.
Trobant-se en la desena posició, i a falta de cinc jornades per acabar la lliga, “l’equip té un 95% de possibilitats de classificar-se”, en paraules de Bermejo.

A Tercera Catalana, de cada grup baixen directament de categoria el 17è i el 18è classificats. L’Atlètic Incresa porta un avantatge de 13 punts al següent 16è dels altres grups. La salvació està pràcticament assegurada, a més, perquè s’han de produir diversos enfrontaments directes entre equips que es troben a la part baixa de la classificació del grup 8 de Tercera Catalana.

Recomanacions personalitzades