El Molins de Rei CF es manté a Segona Catalana i afronta la nova temporada amb aires de renovació

L’equip seguirá amb el mateix entrenador, Santi Fernández, però té les baixes de quatre jugadors, entre ells el davanter Àlex Agudo. El club ha anunciat els fitxatges del centrecampista Javi Moreno i de l’atacant Toni Gargallo.

Àlex Agudo, en un derbi contra l’Atlètic Incresa // Arxiu

El Molins de Rei Club de Futbol ha acabat la temporada mantenint la categoria. L’equip entrenat per Santi Fernández es va salvar matemàticament en el grup 3 de Segona Catalana la darrera jornada, tot i que ja ho havia fet virtualment unes setmanes abans.

Per aconseguir aquest objectiu, ha sigut clau la bona ratxa de partits guanyats que va acumular el passat mes de març, quan va estar vuit enfrontaments sense perdre.

Durant la segona temporada a la categoria, el Molins de Rei CF ha mostrat una dinàmica positiva, fet que li ha permès consolidar-se a Segona. La nota negativa del final de curs ha sigut la baixa de quatre jugadors: un dels porters, Jordi Álvarez, Claudi Pérez, Jordi Prats -un històric del planter- i un dels golejadors de l’equip, Àlex Agudo, que militava al club des de fa nou temporades.

Dos fitxatges per consolidar la base

Tot i les baixes, el Molins de Rei CF manté la base dels darrers cursos i ha renovat el seu entrenador, Santi Fernández, que arribarà a la seva quarta temporada com a entrenador molinenc. Precisament per consolidar aquest conjunt, “volem construir un equip per no haver de patir”, explica a Viu Molins de Rei el capità del conjunt, Carles Capella.

Capella recorda que, encara que l’equip ha quedat lluny de la zona de promoció d’ascens a Primera Catalana, “la distància amb el quart classificat només ha sigut d’entre 11 i 12 punts, el que fa pensar que si l’any vinent encadenem una ratxa de partits positiva, podem aspirar a intentar el somni de pujar de categoria”.

De moment, el Molins de Rei CF ja ha fitxat el centrecampista Javi Moreno, de 27 anys i procedent de l’Atlètic Prat Delta; i de l’atacant Toni Gargallo, de 21 anys i que fins ara jugaba al Futbol Club Sant Quirze. No es descarten més incorporacions durant l’estiu.

Recomanacions personalitzades