El Molins de Rei CF tanca el 2019 amb números històrics

L’equip molinenc guanya 1-0 al líder del grup 3 de Segona Catalana, el Sant Cugat Futbol Club, i es col·loca cinquè a la classificació.

L’autor de l’únic gol del partit, ‘Chufo’ // María Samblás

El Molins de Rei CF començava la temporada 2019/2020 amb mal peu. Quatre derrotes consecutives al mes de setembre feien recordar mals moments passats tant als jugadors com a l’afició. Però a partir de l’octubre, la ratxa negativa de l’equip es va revertir totalment i van començar a sumar tant a domicili com al municipal Josep Raich. El resultat a finals de desembre es tradueix en 9 victòries, 1 empat i 5 derrotes en 15 jornades de competició. Gens malament per un equip que aquest any compleix la seva tercera temporada a Segona Catalana.

El diumenge 22 de desembre als de Santi Fernández els hi va tocar la loteria. El Sant Cugat FC arribava al camp molinenc com a líder i amb una dinàmica de 8 jornades sumant de tres. No era una tasca fàcil, però el conjunt quadribarrat va fer un partit seriós i els hi va plantar cara. Un gol al minut 18 de Marc Fuxa Marín ‘Chufo’, l’únic del partit, va ser suficient per aconseguir la victòria i col·locar al Molins de Rei Club de Futbol cinquè a la classificació amb 28 punts. Els molinencs tenen els mateixos punts que l’Unificació Bellvitge, que té un partit menys.

El capità del primer equip Carles Capella, en declaracions a Viu Molins de Rei, explicava que havia estat “un partit molt dur i amb molta intensitat. Sabíem el que ens exigiria, però hem complert expectatives, apretant al rival i dominant per parts. Hem fet el gol en el moment ideal i hem defensat el marcador fins al final”.

Jugadors del Molins de Rei CF celebrant la victòria // María Samblás

Sembla que l’equip va per bon camí per aconseguir l’objectiu d’aquest curs, que és consolidar-se a Segona Catalana. “Estem orgullosos perquè és la millor temporada de la historia del club. Després d’estar molts anys a Tercera, aconseguir l’ascens i salvar-nos patint, aquest any hem fet el salt qualitatiu. No a nivell de qualitat de grup, sinó a nivell de vestidor”, confessava ‘Cape’.

La finalitat d’aquesta 2019/2020, per tant, és aconseguir el més aviat possible 40 punts per salvar-se matemàticament, evitar una espiral negativa que pugui complicar la situació, i un cop assegurada la categoria guanyar tots els partits possibles. Qui sap si cap al mes d’abril el Molins de Rei CF pot estar immers en la lluita per pujar.

Imatges del Molins de Rei CF 1-0 Sant Cugat FC

Recomanacions personalitzades