Dimiteix la número dos de Junts per Molins

Eva Folquer presenta la seva renúncia i esgrimeix “motius personals”. Formalitzarà la dimissió al ple municipal del dia 26 i no vol donar detalls sobre si la seva marxa està vinculada a diferències polítiques.

La regidora de Junts per Molins Eva Folquer // Ajuntament de Molins de Rei

La regidora de Junts per Molins Eva Folquer ha presentat la seva renúncia i deixarà el seu càrrec d’edil a l’oposició després del ple municipal, que tindrà lloc el proper 26 de setembre, segons ha avançat Ràdio Molins de Rei aquest dijous i ha pogut confirmar aquesta redacció.

Folquer, que va ser la número dos a la llista dels postconvergents a les eleccions municipals del passat mes de maig, ja ha presentat el document al registre de l’Ajuntament, en el qual ha esgrimit “motius personals”.

En una conversa amb Viu Molins de Rei, Folquer ha explicat que la decisió és estrictament personal i no ha volgut oferir detalls sobre si està vinculada amb les negociacions entre Junts per Molins i el PSC per establir un pacte en el govern municipal. Un 60% de les bases del partit va avalar negociar amb el PSC en una votació amb 55 participants. En tot cas, l’encara assistirà al proper ple.

Folquer va tornar a la primera línia de la política municipal el passat mes de maig. Anteriorment, havia estat regidora d’Empresa i Participació a l’Ajuntament entre els anys 2015 i 2016, càrrec que va abandonar per motius personals i laborals.

Recomanacions personalitzades