Filagarsa estrenarà per la Festa Major un musical ambientat en el naixement del circ

‘El gran somni’, inspirada en la pel·lícula ‘The Greatest Showman’, es representarà els dissabtes 21 i 28 de setembre al teatre del Foment. L’obra compta amb quatre actors que interpretaran una desena de coreografies.

Escenari on es representarà ‘El gran somni’ durant el mes de setembre // Filagarsa

La companyia teatral molinenca Filagarsa presentarà la seva nova obra en el marc de la Festa Major de Sant Miquel. ‘El gran somni’ és un espectacle musical inspirat en la figura de Phineas Taylor Barnum, el nord-americà que va inventar el circ amb carpes actual. Filagarsa interpretarà l’obra els dissabtes 21 i 28 de setembre a les 21 hores al teatre del Foment. L’adaptació catalana del ‘show’ està inspirada en la pel·lícula ‘The Greatest Showman’, estrenada l’any 2017 i protagonitzada per Hugh Jackman.

El director de Filagarsa, Ermenegil Siñol, ha assenyalat que l’obra, que té una durada de 100 minuts, “és un musical per a tots els públics, amb el qual la gent gaudirà perquè es produeixen 50 canvis de vestuari, jocs de llums i efectes especials”. A més, Siñol recorda que els compositors de la banda sonora de la pel·lícula en la qual està inspirada ‘El gran somni’ van guanyar l’Oscar amb el film ‘La la land’.

Circ i roba del segle XIX

Ambientada en el segle XIX, “El gran somni és un espectacle molt vistós amb moviment i color, on els espectadors veuran la interpretació de quatre actors que representen vuit papers i realitzen una desena de coreografies”, avança Siñol. Els actors vestiran robes del segle XIX per recrear l’època en què va sorgir el circ modern, tal com el coneixem avui dia, de la mà de Phineas Taylor Barnum.

Després d’una gira de 15 mesos i 21 actuacions, el passat mes de novembre, Filagarsa va acomiadar les representacions d’ Escac Doble’, un altre musical amb cançons d’Abba. L’obra la van veure més de 3.000 espectadors a tot Catalunya i va rebre una trentena de premis.

Recomanacions personalitzades