Filagarsa torna amb la seva cita musical per la Festa Major de Sant Miquel

El grup de teatre presentarà ‘El gran somni’ els dissabtes 21 i 28 de setembre al Teatre del Foment. Després de 15 mesos de preparació, posarà sobre l’escenari un equip de vuit actors, cinc músics, 38 personatges i més de 40 canvis de vestuari.

L’escenari del ‘Gran Somni’ barreja elements de fusta i grans estructures // Filagarsa

El grup teatral Filagarsa torna amb la cita musical habitual amb la Festa Major de Sant Miquel. Enguany, ho farà els dissabtes 21 i 28 de setembre amb ‘El gran somni’, una obra inspirada en el naixement del circ. Recomanada per a tots els públics, l’espectacle musical s’intepretarà al Teatre del Foment. Les entrades ja estan a la venda per 9 euros anticipada i 10 euros a taquilla.

El ‘show’ ret homenatge a la figura de Phineas Taylor Barnum, inventor del circ amb carpes actual. L’adaptació catalana es basa en la pel·lícula ‘The Greatest Showman’, estrenada l’any 2017 i protagonitzada per Hugh Jackman.

En un comunicat, Filagarsa assenyala que l’obra “neix després de 15 mesos de preparatius i assajos”. ‘El Gran Somni’ compta amb vuit actors, cinc músics i tres tècnics. A més, hi participen 38 personatges i es produeixen una cinquantena de canvis de vestuari.

Escenografia i vestuari

Donada les característiques de l’obra, Filagarsa explica que l’escenografia havia de ser imponent i majestuosa. Per aquest motiu, ha optat per “una barreja d’elements de fusta amb grans estructures, el que ens dóna el toc que buscàvem per la història”. En l’aspecte del vestuari, l’argument del ‘Gran Somni’ fa que s’utilitzin gairebé 50 models diferents per retratar amb els vestits les classes socials del segle XIX.

El passat mes de novembre, Filagarsa va acomiadar les representacions d’’Escac Doble’, un altre musical amb cançons d’Abba, després d’una gira de 15 mesos i 21 actuacions. L’obra la van veure més de 3.000 espectadors a tot Catalunya i va rebre una trentena de premis.

Recomanacions personalitzades