Filagarsa segueix sumant premis al musical ‘Escac Doble’

L’obra ‘Escac Doble’ del grup de teatre Filagarsa ha obtingut 7 guardons al concurs de teatre Ciutat de les Roses de Sant Feliu. Se suma als premis obtinguts a Tàrrega, Piera i Olesa.

El cartell de l'obra Escac Doble // Filagarsa

El cartell de l’obra Escac Doble // Filagarsa

Ja estan acostumats a rebre nombrosos premis, i la recreació de les tensions de la Guerra Freda no ha estat menys. El musical ‘Escac doble’ segueix pel bon camí de Filagarsa i el diumenge 3 de juny va rebre 7 premis al concurs de teatre Ciutat de Roses de Sant Feliu de Llobregat.

Van aconseguir el 1r premi d’efectes de so, 2n premi a actor principal, actriu principal, actriu de repartiment i direcció; i 3r premi a actor de repartiment i al grup.

Se suma a la llista de premis obtinguts els últims mesos. Al 30è Concurs de teatre Ciutat de Tàrrega, van obtenir cinc premis: 1r grup, 1r premi a direcció, 1r premi a presentació escènica, 1r premi a actor de repartiment i 1r premi votació popular.

En el cas de Piera, van obtenir el 1r al grup, 1r premi a direcció, 1r premi a presentació escènica, 1r premi a actors principals, 1r premi a actriu principal, 1r premi a actriu de repartiment, 2n premi a actor de repartiment i 3r premi a votació popular.

I per últim, a Olesa de Montserrat van obtenir el 1r premi a presentació escènica, el 1r premi a actriu principal, el 2n premi al grup i el 2n premi a la direcció.

Recomanacions personalitzades