El CN Molins Sintagmia renuncia a jugar la Divisió d’Honor

L’equip de waterpolo masculí descarta pujar de categoria després del ‘no’ del Sant Feliu de Llobregat i el Rubí, els dos primers classificats de Primera Nacional. L’entrenador, Sergi Pedrerol, assegura que “ens hem de guanyar la plaça a la competició i aconseguir l’ascens per la via esportiva”.

Aquesta temporada, el CN Molins Sintagmia ha jugat a Primera Catalana // Arxiu

El CN Molins Sintagmia ha renunciat a jugar la temporada pròxima a la categoria de Divisió d’Honor de waterpolo masculí. La proposta que ha rebut l’equip molinenc s’ha produït després que el Sant Feliu de Llobregat i el Rubí, els dos conjunts que han encapçalat aquesta temporada la Primera Nacional, hagin rebutjat l’ascens al qual tenien dret. El waterpolo masculí ha finalitzat la lliga de Primera Catalana en tercera posició.

L’entrenador del CN Molins Sintagmia, Sergi Pedrerol, justifica la decisió perquè “no ens hem guanyat la plaça a la competició”. En declaracions a Viu Molins de Rei, Pedrerol explica que, una vegada assumit que la temporada pròxima, l’equip continuaria a la Primera Catalana, “no estava dins dels nostres plans jugar a la Divisió d’Honor”. Com que no estava pensada aquesta possibilitat, el director esportiu considera que participar ara en aquesta categoria “seria un daltabaix esportiu”.

Motius esportius

Després de la renúncia, el club es planteja mantenir l’estructura de l’equip i aconseguir l’ascens per la via tradicional durant la temporada que comença a partir de setembre. “És una qüestió esportiva, ja que des del punt de vista econòmic seria més viable l’ascens, ja que la majoria d’equips de la Divisió d’Honor són catalans i la despesa en desplaçaments seria menor que a Primera Nacional on estem ara”, aclareix Pedrerol.

L’equip de waterpolo entrenat per Sergi Pedrerol va finalitzar en tercera posició la temporada a Primera Nacional, el que li va impedir inicialment optar a tornar a la màxima categoria del waterpolo estatal.

Renovació del patrocini

Per altra banda, l’equip ha renovat l’acord de col·laboració amb l’empresa Sintagmia, que inclou el patrocini del primer equip absolut masculí de waterpolo. A l’acte de formalització de l’acord, hi van assistir els membres de la comissió esportiva del club, així com el directiu de Sintagmia, August Tarragó.

Recomanacions personalitzades