El CN Molins Sintagmia ho té tot per pujar a Divisió d’Honor

Els de Sergi Pedrerol són líders a la classificació de Primera Nacional i, si la setmana vinent guanyen a Sant Feliu, deixaran la lliga sentenciada.

Un moment del partit entre el CN Molins Sintagmia i el CN Helios // María Samblás

Des que va començar la temporada 2019/2020, els resultats han acompanyat a l’absolut masculí del Club Natació Molins de Rei. De fet, després de la victòria d’aquest dissabte davant el CN Helios per 14 a 8, segueixen sent els primers classificats i ja amb 40 punts. Només els separa 1 punt del segon, el CN Sant Feliu, al qual visitaran la setmana vinent en el que serà el partit més decisiu d’aquest tram final de curs.

Dels setze partits que han disputat els de Molins de Rei aquesta temporada, només n’han perdut dos. Davant el Claret Askartza (13-12) i, precisament, contra el Sant Feliu a l’anada van caure de només un gol (9-10). També han sumat un empat contra el Rubí (10-10), que és el tercer a la taula classificatòria. La resta d’enfrontaments els han guanyat, i la majoria amb contundència, pel que aquest any els entrenats per Sergi Pedrerol estan demostrant que sí que es mereixen l’ascens a Divisió d’Honor.

Amb moltes opcions de guanyar la lliga

El capità de l’equip, Marc Prat, explicava en declaracions a Viu Molins de Rei que no s’esperaven trobar-se amb aquesta situació tan positiva: “Molts jugadors són nous, juvenils o venen de fora, i no els coneixíem, pel que no teníem molta idea de com sortiria l’equip. Ara estem molt satisfets amb els bons resultats, però sabem que hem de seguir treballant.”

El jugador també confessava que si finalment no tenen opcions de pujar, seguiran jugant partit a partit per guanyar-ne els màxims possibles. De tota manera, la setmana vinent serà el duel decisiu per saber si els molinencs tenen opcions o no. S’enfrontaran al Club Natació Sant Feliu a les seves instal·lacions. “La jornada clau és la setmana que ve. Si guanyéssim ja ho tindríem tot força encaminat per guanyar la lliga“, sentenciava Prat. En cas de perdre, però, encara tindrien opcions si els santfeliuencs punxessin en algun dels enfrontaments que els hi resten. De moment, no hi ha res definitiu, però el CN Molins Sintagmia ho té molt bé per ser el vencedor d’aquesta lliga 2019/2020.

Galeria d’imatges del CN Molins Sintagmia – CN Helios

Recomanacions personalitzades