El CN Molins Sintagmia, a un pas de disputar la promoció d’ascens

L’equip de waterpolo de Molins de Rei s’assegurarà la plaça si guanya a casa davant la UE Horta. Amb la derrota a la piscina de l’Askartza en el darrer partit, ha perdut les opcions de ser campió de Primera Nacional, però manté les possibilitats de pujar a la Divisió d’Honor.

Imatge d’un partit d’aquesta temporada // CN Molins de Rei

El CN Molins de Rei Sintagmia encara manté intactes les seves opcions d’ascendir a la Divisió d’Honor, màxima categoria del waterpolo estatal.

L’equip va patir una derrota per 11-9 a la piscina de l’equip guipuscoà de l’Askartza. Tot i perdre aquest partit, amb el qual han desaparegut les possibilitats de finalitzar la temporada com a campions de Primera Nacional, el club aspira a disputar el play-off d’ascens. Per aconseguir-ho, el CN Molins Sintagmia haurà de guanyar a casa a la UE Horta o esperar que perdi el CN Rubí.

A l’últim compromís dels molinencs a terres basques, el mal inici de partit els va condemnar durant tot el matx. L’avantatge de l’Askartza en els dos primer quarts no va poder ser recuperat pels jugadors entrenats per Sergi Pedrerol, que van notar en excés algunes absències importants. Amb tot, els molinencs van plantar cara fins al final.

Des del club s’assegura que a manca de dues jornades per acabar el campionat “tot apunta que ens enfrontarem a l’equip de l’Echeyde canari en la promoció per jugar la propera campanya a la Divisió d’Honor”. L’Echeyde és actualment el penúltim classificat de la màxima categoria estatal.

Dues derrotes en una setmana

Les dues derrotes en una setmana del CN Molins Sintagmia, unides als resultats aconseguits pel CN Sant Feliu, han fet que l’equip santfeliuenc s’hagi proclamat campió de Primera Nacional. Si els molinencs vencessin en el seu pròxim compromís i assolissin el subcampionat, jugarien la promoció d’ascens.

Recomanacions personalitzades