El CN Molins Sintagmia acaba tercer i es queda fora de la promoció d’ascens

L’equip de waterpolo cau 8-6 a la piscina del CN Montjuïc i perd les opcions de pujar a la Divisió d’Honor. El triomf del CN Rubí fa que siguin els vallesans els que lluitin per ascendir de categoria.

El CN Molins Sintagmia ha finalitzat en tercera posició a Primera Nacional // Joan Moreno

Una derrota per 8-6 a la piscina del CN Montjuïc ha enterrat les opcions del CN Molins Sintagmia de jugar la promoció d’ascens a la Divisió d’Honor. L’equip de waterpolo entrenat per Sergi Pedrerol ha finalitzat en tercera posició la temporada a Primera Nacional, el que li impedeix optar a tornar a la màxima categoria del waterpolo estatal. Al club molinenc només li valia puntuar en el seu desplaçament per jugar la promoció d’ascens.

“Al final, les forces van fallar”. Així explica el CN Molins de Rei Sintagmia la derrota a l’última jornada en un comunicat. En aquest sentit, afegeix que “el nostre rival arribava amb una dinàmica positiva, mentre que nosaltres hem mostrat signes de fatiga en la recta final de la lliga”.

Una derrota en l’últim quart

El partit va presentar dues parts diferenciades. Durant els tres primers quarts, el marcador es va anar alternant. El domini del joc va canviar de mans, amb avantatges locals i visitants. En els darrers vuits minuts, el CN Montjuïc va encertar més en els moments decisius i es va adjudicar la victòria.

Aquest resultat, acompanyat de la victòria del CN Rubí, fa que sigui l’equip vallesà qui disputi l’eliminatòria d’ascens a Divisió d’Honor, enfrontant-se amb l’Echeyde de Tenerife.

Recomanacions personalitzades