Els Matossers descarreguen el primer castell de 7 de la temporada

La colla castellera celebra el seu 17è aniversari amb una actuació a la plaça de la Creu. A la diada, van estar acompanyats dels ‘Escaldats’ de Caldes de Montbui i dels ‘Manyacs’ de Parets del Vallès.

L’actuació de la colla va ser a la plaça de la Creu // Matossers

Els Matossers de Molins de Rei han celebrat el seu 17è aniversari amb una actuació a la plaça de la Creu. Acompanyats pels ‘Escaldats’ de Caldes de Montbui i els ‘Manyacs’ de Parets del Vallès, la colla castellera marró va fer la millor actuació de la temporada, descarregant el 3 de 7, la seva primera construcció de set pisos del curs.

A més, també van descarregar un 5 de 6, inèdit aquest any, i un 4 de 6. La colla molinenca es va acomiadar amb un pilar de 5 i dos pilars de 4.

Durant el pilar de 4, l’enxaneta dels Matossers va desplegar la bandera de l’Arc de Sant Martí, unint-se així a la celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI i a la campanya ‘Castells amb orgull’, en favor de la inclusió i visibilització del col·lectiu en el món casteller.

El 3 de 7, el primer castell de 7 pisos de la temporada // Matossers

Actuació positiva

Per la seva banda, els ‘Escaldats’ de Caldes de Montbui van descarregar el 3 de 6, el 4 de 6 i el 3 de 6 amb l’agulla. Tant el 3 de 6 com el 3 de 6 amb el pilar es van descarregar amb ronda de millora, després de fer intent desmuntat. També van descarregar un pilar de 4 a l’inici i un altre al comiat de l’actuació.

Així, els ‘Manyacs’ de Parets del Vallès van descarregar un 3 de 6 i un 4 de 6 després de fer intent desmuntat, a més dels dos pilars de 4 a l’inici i a la ronda de pilars finals.

L’equip tècnic dels Matossers es mostra satisfet del resultat de la jornada “per haver descarregat amb solvència el castell de set pisos i per les estrenes al tronc, sobretot una nova acotxadora en el 4 de 6”. La colla molinenca espera repetir el 3 de 7 a les pròximes actuacions a la plaça de la Creu i fins i tot muntar un pis més, arribant al 4.

Recomanacions personalitzades