Els Matossers se sumen a una campanya solidària pel món casteller i contra el càncer infantil

La iniciativa busca recaptar recursos econòmics per a les colles castelleres amb més dificultats per aconseguir-ne, i destinarà el 50% dels ingressos a associacions que es dediquen a la lluita contra el càncer infantil. 

La tassa solidària que colles castelleres com els Matossers venen a les seves parades // Matossers

Els Matossers s’han sumat a la campanya solidària que els Castellers de Sant Feliu van engegar a la passada diada de Sant Jordi per donar suport a les colles castelleres de Catalunya i per lluitar contra el càncer infantil.

L’objectiu de la campanya és obtenir “recursos econòmics” per a les colles amb més problemes per obtenir-ne, segons han assegurat fonts dels Matossers a Viu Molins de Rei. “L’origen de tot és la dificultat d’algunes poblacions per aconseguir recursos tant materials com humans en el tema casteller”, han comentat. Per això, a través de la iniciativa també esperen poder sumar “més mans castelleres i créixer”. 

A més, el 50% dels ingressos aniran destinats al projecte solidari que cada colla triï. En el cas dels Matossers, l’entitat escollida ha estat l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Els Castellers de Sant Feliu han optat per l’Associació Pulseras Candela, que col·labora amb l’Hospital Infantil de Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil.

Les tasses solidàries porten estampats els noms de totes les colles donades d’alta a la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, amb els colors de les seves camises. La campanya s’ha difós a les xarxes socials sota el hashtag #jojalatinc.

https://twitter.com/CastellersGava/status/1134501762784813056

Recomanacions personalitzades