Els Matossers aixequen el 3 de 7 a la Diada de Sant Miquel

La colla molinenca el carrega i el descarrega al segon intent i també aconsegueix el 5 de 6 i el 2 de 6. Els ‘Gausacs’ de Sant Cugat alcen un 3 de 8. A la plaça del Palau, també han actuat els Castellers de Terrassa.

Els Matossers de Molins de Rei, aixecant el 2 de 6 en la tercera ronda // David Rodríguez

Els Matossers de Molins de Rei han tingut una actuació destacada en la trobada de la Festa Major de Sant Miquel, que s’ha celebrat aquest diumenge a la plaça del Palau. La colla molinenca ha carregat i descarregat el 3 de 7 al segon intent en la primera ronda. El cap de colla dels Matossers, Octavi Rojas, ha explicat a Viu Molins de Rei que el primer intent no ha estat possible perquè “l’hem quadrat malament”. Rojas ha afegit que la idea inicial era aixecar una construcció de 4, però l’absència inesperada per motius personals d’un dels membres de la colla ho ha impedit.

A més del 3 de 7, els Matossers han carregat i descarregat el 5 de 6 a la segona ronda i el 2 de 6 a la tercera. Rojas ha destacat el nivell de la jornada castellera, amb la presència d’una colla important, com són els Castellers de Sant Cugat. Precisament els ‘Gausacs’ de Sant Cugat han aixecat el castell més alt, un 3 de 8 a la primera ronda.

El 3 de 8 dels ‘Gausacs’ de Sant Cugat // David Rodríguez

Castells de 7 i de 8

A més dels Matossers i els ‘Gausacs’, l’altra colla participant ha estat els Castellers de Terrassa, que han aixecat tres castells de 7. El primer ha estat el 4 de 7. A la segona ronda han carregat i descarregat el 2 de 7. A la darrera han assolit el 5 de 7.

Per la seva banda, els ‘Gausacs’ de Sant Cugat han carregat i descarregat el 2 de 7 a la segona ronda i a la darrera ho han fet amb el 4 de 8.

Com és tradicional, les tres colles participants han aixecat tres pilars de 5 per acomiadar la Diada castellera de Sant Miquel.

Fotos: David Rodríguez

Recomanacions personalitzades