Els Matossers queden novens al Concurs de Castells de Torredembarra

Els castellers de Molins de Rei han intentat millorar l’actuació amb un 3 de 7 amb l’agulla, però finalment se’ls ha trencat l’estructura.

Els Matossers aixequen un pilar de 5 a Torredembarra // Cedida

Els Matossers de Molins de Rei han participat aquest passat 30 de setembre a la plaça del castell de Torredembarra, on s’ha celebrat la primera de les tres jornades que conformen el Concurs de Castells de Tarragona. Mentre que el col·lectiu marró argila ha fet un 3 de 7 a la primera ronda, a la segona van desmuntar el 4 de 7 abans del pas de l’enxaneta, castell que van descarregar en tercera ronda.

Tal com establien les regles del concurs, les colles havien de fer un mínim de tres castells en cinc rondes, fet que han aprofitat els Matossers per descarregar el pilar de 5 en quarta ronda. Pel que fa a la cinquena ronda, els castellers de Molins de Rei han intentat millorar l’actuació amb un 3 de 7 amb l’agulla, però finalment se’ls ha trencat l’estructura abans de completar el tronc.

Finalment, els de la vila han quedat en la novena posició d’un concurs encapçalat per la Colla Castellera de Figueres. Castellers de Castelldefels i Castellers de l’Alt Maresme van completar el podi.
Els Matossers descansaran d’actuacions fins al 12 d’octubre, dia en què participaran en la Festa Major de Sant Feliu, juntament amb els Castellers del Prat.

Recomanacions personalitzades