L’Atlètic Incresa torna a Tercera assaltant Can Salvi

Sant Andreu de la Barca 0-1 Atlètic Incresa. Els del barri del Canal aconsegueixen tres punts a un camp molt exigent en el primer partit de Lliga. 

L’equip i el cos tècnic celebrant la victòria // Atlètic Incresa

Arribar i moldre. L’Atlètic Incresa tornava a Tercera Catalana després de recuperar la categoria el curs passat i va aconseguir una important victòria al camp d’un dels favorits a l’ascens, el Sant Andreu de la Barca, per 0 a 1.

Miguel Ángel Robledo, que va entrar al partit a la mitja part, va fer l’únic gol de l’enfrontament en el minut 81 aprofitant una bona contra. El seu gol va ser suficient per emportar-se els tres punts de Can Salvi, un dels camps més exigents del grup vuitè de Tercera.

“Vam començar amb nervis, però amb el pas dels minuts hem estat millor. Vam tenir la capacitat de controlar la sortida forta del rival”, explica l’entrenador de l’Atlètic Incresa, Jesús Bermejo. “Durant el descans vam parlar, vam corregir i en la segona part vam estar una mica més còmodes i amb més control”, afegeix el tècnic. Després del gol els del barri del Canal van saber partir i conservar la diferència.

“Hem vingut a la categoria per competir cada partit. Ni abans érem la ventafocs ni ara som ningú, cada partit haurem de treballar molt”, ha valorat Bermejo tocant de peus a terra després d’un gran inici.

Recomanacions personalitzades