El PSC es compromet a ampliar l’horari del bus urbà els caps de setmana i l’agost

La candidatura encapçalada per Xavi Paz fa la proposta en un acte al barri de l’Àngel davant d’una quarantena de persones. “El barri ha canviat, però hem de seguir millorant”, sentència Anselma Romero.

Anselma Romero i Xavi Paz s’abracen // Jose Polo

Ampliar l’horari del bus urbà de Molins de Rei, anomenat Mobus des de l’any passat, els dissabtes a la tarda, els diumenges i durant el mes d’agost. Aquest és el compromís que el PSC ha adquirit amb els veïns aquest dijous durant un acte al barri de l’Àngel, al que han assistit una quarantena de persones.

“Hem d’estimular més el transport públic connectant els barris”, ha argumentat el candidat socialista, Xavi Paz. “Sabeu que nosaltres els compromisos els complim”, ha advertit l’alcaldable, que també ha llançat la idea d’estendre el servei d’agents cívics a barriades com l’Àngel o Can Grané.

“Sóc veïna del barri de l’Àngel, dels pisos del Català, des de fa uns 52 anys. Vam venir del Papiol, que ens va acollir al principi quan vam emigrar des de la nostra Totana, a Múrcia”, ha arrencat Anselma Romero, encarregada de presentar la trobada.

“Llavors només estaven els pisos, el sòl era terra, quan plovia baixàvem gairebé patinant”, ha recordat, clara i directa. “El barri ha canviat, ha crescut, en famílies i moviments. Tenim un col·legi, un institut, el bus i la fleca”, ha afegit la número 28 -va de suplent- de la llista del PSC.

Xavi Paz durant el seu discurs al barri de l’Àngel

“Sí, hem millorat molt, però ens mereixem molt més i per això he fet una passa més recolzant en Xavi Paz i el seu equip, perquè sempre han estat al nostre costat”, ha remarcat Romero per concloure afirmant que “un poble és millor si els seus barris són millors” abans d’abraçar-se al candidat.

Paz ha aprofitat la trobada per recordar algunes de les propostes dels socialistes, com la creació d’una regidoria d’Assumptes Europeus, millorar l’aparcament amb més places en superfície amb sistema de rotació i també amb pàrquings soterrats, promoure habitatge públic a solars municipals amb l’empresa pública Molins Energia o traslladar la Guàrdia Urbana al parc de la Mariona.

Recomanacions personalitzades