Xavi Paz torna a confiar en el seu equip per les llistes de les municipals

Continuïtat en les llistes del PSC Molins de Rei. Jessica Revestido, Ainoa García i Miguel Zaragoza, actuals regidors, acompanyaran el candidat en les primeres posicions. Àlex Herrero serà el número 3.

Paz, acompanyat pels membres de la llista del PSC // Jose Polo

Hi ha dos tipus d’entrenadors: els que van canviant la seva proposta buscant la fórmula màgica que els porti a l’èxit i els que es mantenen fidels al seu estil. Tots van variant la seva tàctica i estratègia, però al final s’acaben definint quan fan l’alineació. Xavi Paz, candidat a l’alcaldia de Molins de Rei pel PSC, és dels primers: quatre dels cinc primers membres de la llista que ell torna a encapçalar repeteixen.

Jessica Revestido serà la número dos, Ainoa García la quatre i Miguel Zaragoza el cinc. Tots tres van ser regidors de govern i ara segueixen a l’Ajuntament a l’oposició. La novetat, relativa, en el tres. Àlex Herrero va ser el sis al 2015, quedant-se a les portes de ser regidor -el PSC va aconseguir cinc representants-, i ara estarà en posicions de partida després de deixar la presidència de l’Associació de Veïns La Pau – Riera Nova. “Fem confiança en els que han fet molt bona feina en el govern, s’ho mereixen”, va argumentar Paz en l’acte de presentació de llista, que va reunir al voltant de 200 persones a plaça de la Llibertat el passat diumenge.

Són els que el van ajudar a aconseguir l’alcaldia el 2011 i a ser primer tinent d’alcalde del 2013 al 2017, quan van ser desnonats del govern municipal per discrepàncies amb CDC per la situació política que viu Catalunya.“És un equip on tothom suma, plural, representatiu sota el paraigua del progressisme, que vol recuperar el projecte socialista de transformació amb energia”, va descriure Paz.

Paz s’abraça amb la número 2, Jessica Revestido // Jose Polo

És un equip divers, on hi ha gent del Barça i del Madrid, independentistes i no independentistes, però que ens uneix l’amor per Molins de Rei. Les 31 persones treballarem, amb coherència com fins ara, per millorar Molins de Rei”, va definir Ainoa García. Per acabar amb les referències futbolístiques, tanca la llista el capità del Molins de Rei Club de Futbol, Carles Capella.

També ens obrim a noves sensibilitats”, va remarcar Paz des d’un faristol amb el lema “coherència, il·lusió i futur”, que serà l’oficial del PSC en aquesta campanya de les municipals. Hi ha fins a 13 novetats dels 31 que formen la llista completa i 10 són independents, com Pep Puiggarí, que passa del número 2 al 7. El candidat els va anar presentant un per un. Hi ha persones de diferents barris i entitats, com per exemple la Casa de Andalusia, el Centre Excursionista de Molins de Rei, l’ADF Puigmadrona-Olorda, les associacions de veïns de la Riera Bonet i Can Graner o l’Associació de Paraguaians de Molins de Rei. També hi ha activistes pels drets LGTBI i l’esportista d’halterofília Noelia Caballero, en el número 10, just per davant de Jéremi Piel, un socialista francès nouvingut a Molins de Rei i que, no com Manuel Valls, segueix militant al seu partit en la seva arribada a Catalunya. La número 6 serà Laia Castellana, jove amb mirada europeista.

Paz, durant la seva intervenció a la plaça de la Llibertat // Jose Polo

Habitatge social mitjançant l’empresa pública

Xavi Paz va aprofitar l’acte per destacar la necessitat de fer habitatge públic. “Molins de Rei està en millor posició per afrontar el problema de l’accés a l’habitatge en comparació a fa 7 anys”, va descriure. El PSC aposta per construir habitatges protegits, també en modalitat de lloguer social. Com? “Ara tenim eines que abans no teníem: recursos econòmics, solars a les Guardioles i a altres localitzacions i una empresa municipal, Molins Energia, per fer-ho possible”, va concretar. “Molins de Rei no pot esperar”, va sentenciar.

El candidat socialista també va aprofitar per reivindicar tres aspectes sobre mobilitat a Molins de Rei: l’accés als preus de zona 1 en la majoria de bitllets de transport públic, pactada amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB); la millora de l’accessibilitat de l’estació de Renfe, amb unes obres recentment licitades després de molts anys de negociacions; i la connexió entre l’AP7 i l’A2, que s’hauria d’haver acabat fa molt de temps i, després d’estar aturada, ara s’han reprès els treballs per finalitzar-la.

La llista completa del PSC Molins de Rei a les eleccions municipals 2019

Foto de la llista socialista a les municipals 2019 // PSC Molins de Rei

1- Xavi Paz
2- Jessica Revestido
3- Alex Herrero
4- Ainoa García
5- Miguel Zaragoza
6- Laia Castellana
7- Pep Puiggari
8- Esther Espinosa
9- Iván Mustieles
10- Noelia Caballero
11- Jéremy Piel
12- Puri Gutiérrez
13- Ramón Prat
14- Magda Borrul
15- Sebas Martín
16- Dora Bustamante
17- Antonio Pozo
18- Carmen Hidalgo
19- Jordi González
20- Rafaela Poley

21- Joan Barrios

Suplents

22- Sole Silva
23- Pere Royo
24- María Camenforte
25-Jorge Cabrera
26-María José Viyuela
27-Rafa Jiménez
28-Anselma Romero
29-Antonia Álvarez
30-Carmen Rodríguez
31-Carles Capella

Recomanacions personalitzades