Marcel López entra al govern municipal a menys de dos mesos de les eleccions

El candidat d’ERC a l’alcaldia s’estrena al ple municipal. Silvia Guillén continuarà sent la portaveu dels republicans al consistori.

López, a la dreta, rep una insígnia per part de l’alcalde // David Rodríguez

El ple municipal de l’Ajuntament de Molins de Rei del mes de març es va iniciar amb una estrena. Marcel López va prendre possessió com a nou regidor del consistori per ERC.

López va ser designat després que renunciessin al seu lloc les 18 persones que anaven a la llista electoral a les municipals de 2015 i els 10 suplents. El nou regidor, que també és el candidat del partit a les eleccions del 26 de maig, va fer un discurs en el qual va prometre “treballar per Molins de Rei amb una visió a llarg termini”.

Espero poder interaccionar amb totes les regidores i regidors i construir un ambient de treball productiu pel municipi”, va assegurar durant la sessió plenària. López formarà part del govern municipal assumint les regidores d’Educació i Infància i Famílies, responsabilitats que ostentava l’anterior regidor dels republicans, Eduard Suàrez.

López durant el seu primer ple municipal // David Rodríguez

López s’ha compromès a continuar la tasca en l’àmbit de mantenir i reforçar una xarxa d’escoles públiques que garanteixi una educació de qualitat.

L’entrada de López no comportarà canvis en el grup municipal d’ERC: Silvia Guillén continuarà de portaveu fins al final de la legislatura i tant ella com Marc Rebulà seguiran amb les seves respectives regidories.

Recomanacions personalitzades