Centenars de persones mostren indignació ciutadana per la violació en grup

Més de 200 persones es manifesten a Molins de Rei poques hores després de conèixer l’agressió sexual múltiple a la sortida de la discoteca Be Disco. 

Capçalera de la manifestació // Jose Polo

Poques hores després de conèixer la informació sobre la presumpta violació en grup iniciada a la sortida de la discoteca Be Disco, l’antic Ei Two situat al polígon El Pla, la ciutadania de Molins de Rei ha reaccionat ràpidament i ha sortit al carrer per mostrar la seva indignació contra l’últim cas de violència masclista.

Més de 200 persones s’han manifestat pels carrers del municipi per expressar el seu rebuig a l’agressió sexual del passat 19 de maig i per denunciar la inseguretat que pateixen, dia rere dia, les dones.

Abans de la marxa, que ha començat a l’Ajuntament i ha acabat a la plaça de la Creu –també coneguda per plaça de les Dones- el grup feminista Les Heures ha agafat la paraula: “La Manada és el sistema”, han etzibat criticant la polèmica sentència que ha deixat en llibertat a un altre grup de violadors.

Prèviament a aquestes paraules, la regidora de Feminismes i Alliberament LGTBI de l’Ajuntament de Molins de Rei, Laura Munt, ha manifestat el rebuig del Consistori davant d’aquesta agressió sexual múltiple. Hi havia representants de tots els partits polítics. L’Ajuntament ha anunciat poc abans que està estudiant personar-se com acusació popular en aquest cas.


Cridant proclames com per exemple “si ens toquen a una, ens toquen a totes”, “cap agressió sense resposta” o “visca, visca, visca, la lluita feminista”, la manifestació ha anat desfilant pels carrers del Centre Vila fins a finalitzar-se a la plaça on Les Heures han denunciat en tantes ocasions la xacra de la violència masclista.

La manifestació, en imatges

This slideshow requires JavaScript.

 

Fotos: Jose Polo

Una noia pateix una violació múltiple a la sortida de Bedisco

 

Recomanacions personalitzades