Una noia pateix una violació múltiple a la sortida de Bedisco

Quatre homes han estat detinguts acusats d’haver violat en grup a una noia quan sortia de l’antiga discoteca Eitwo de Molins de Rei. Mitja dotzena d’homes van abordar la noia a la sortida i la van portar fins al maleter, on la van violar. Va despertar en un aparcament de Sant Boi sense recordar com hi havia arribat.

L’agressió es va produir al maleter d’un cotxe a la sortida de Bedisco // Google Maps

El passat dissabte 19 de maig, al voltant de les 6 de la matinada, una noia que sortia de la discoteca Be Disco -l’antiga EiTwo- del Polígon El Pla de Molins de Rei va ser violada. Mitja dotzena de nois la van abordar i la van dur fins a un vehicle, la van ficar al maleter i la van agredir sexualment, segons ha avançat la Cadena SER.

Els acusats van abandonar la noia a Sant Boi de Llobregat. La víctima va despertar a l’aparcament que hi ha al costat de l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), sense recordar com va arribar fins allà, amb la roba esquinçada i molt angoixada, segons la denúncia. Va anar a l’hospital de Sant Boi, on van determinar que havia estat víctima d’una agressió sexual.

Els Mossos d’Esquadra van detenir la setmana passada quatre dels sis acusats. Un fet determinant que va facilitar trobar-los és que la noia va mossegar el coll d’un dels nois per defensar-se. La ferida va ajudar a identificar-lo, i juntament amb les imatges recollides per la zona han pogut detenir-los. N’hi ha dos més que estan sent investigats pel jutjat d’instrucció número 1 de Sant Boi.

Segons fonts municipals, l’Ajuntament no ha tenia constància dels fets fins avui, quan ha estat publicat en aquest mitjà de comunicació. També asseguren que “del que fins ara s’ha pogut saber, ni la víctima ni cap dels agressors” són de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades