El Festival de Terror tindrà la Sala Gòtica com a segona seu

Un any després d’instal·lar una carpa a la plaça de la Creu, el 36è Festival de Cine de Terror de Molins de Rei ampliarà la presència al centre del poble fent projeccions gratuïtes a la Sala Gòtica del Palau de Requesens.

La Gòtica acollirà projeccions de pel·lícules i curtmetratges // Arxiu -- Jordi Julià

La Gòtica acollirà projeccions de pel·lícules i curtmetratges // Arxiu — Jordi Julià

El Festival de Cine de Terror 2017 no només tindrà La Peni com a seu. Tot i que seguirà mantenint aquest teatre com a punt central, per primer cop també faran projeccions gratuïtes a La Gòtica, la restaurada sala del Palau dels Requesens del segle XV.

L’any passat ja van provar una experiència semblant a la plaça de la Creu projectant en una carpa curtmetratges de l’any anterior, amb l’objectiu d’apropar-se més a la gent de Molins de Rei. 550 persones hi van passar.

Aquest any ho ampliaran projectant pel·lícules i curts fora de concurs i retrospectives. També s’hi farà els Molins Horror Jocs, una altra novetat d’aquest any, centrada en jocs de taula de misteri i terror. Així oferiran “un nou espai més integrat a la vila”, assegura el festival.

 

 

 

Recomanacions personalitzades