El Festival de Cine de Terror duplica el nombre d’espectadors

El nou format de deu dies i la major varietat d’activitats han aconseguit que el doble de persones passin pel Festival de Cine de Terror de Molins de Rei fins a arribar als 4.100 espectadors. La inauguració, la cloenda i les 12 hores han exhaurit entrades.

Les 12 Hores de cine de Terror van exhaurir entrades // Festival de Cine de Terror de Molins de Rei

Les 12 Hores de cine de Terror van exhaurir entrades // Festival de Cine de Terror de Molins de Rei

El repte de convertir el Festival de Cine de Terror de Molins de Rei en un autèntic festival que durés més d’una setmana s’ha assolit amb èxit. Hi han anat 4.100 persones, una xifra que dobla les dades de l’any passat, quan durava sis dies. Llavors van ser entre 2.100 i 2.300 persones, tot i que des de l’organització apunten que l’any passat “el càlcul no va ser tan exhaustiu”.

Les 12 Hores, l’origen del festival, segueixen tenint la màxima popularitat, amb entrades exhaurides. Però alhora, també s’ha aconseguit desplaçar el focus a les activitats d’entre setmana: les sessions d’inauguració i cloenda del primer i últim divendres, que es feien per primer cop, també van vendre totes les localitats. A més, algunes sessions d’entre setmana han triplicat l’assistència respecte el 2015.

“Era un gran repte i l’hem assolit molt bé”, afirma el coordinador del festival, Roger Sàbat, en referència al nou format de deu dies. A l’èxit de públic s’hi ha de sumar el bon funcionament “tant de mitjans com de la pròpia organització”, explica el coordinador.

La carpa de curts, també un èxit

El nou format de festival incloïa també instal·lar una carpa a la plaça de la Creu on es projectaven gratuïtament curts guanyadors de l’any passat. Sàbat fa una valoració “molt positiva” de la iniciativa. Segons les dades facilitades pel festival, més de 550 persones han passat per la carpa al llarg dels nou dies que ha estat oberta.

Recomanacions personalitzades