Impuls Teatre farà el pregó de la Festa Major pels seus 20 anys

L’associació cultural Impuls, dedicada al teatre amateur, tindrà l’honor d’obrir les festes de Molins de Rei amb motiu dels 20 anys de la creació de l’entitat. Ampliaran la celebració tornant a representar l’exitosa “Nit de ràdio 2.0” i ja preparen una nova obra per la Candelera. 

Un actor d'Impuls representa el paper de Cisquet, el pregoner de Molins de Rei // Jordi Julià

Quimet Pla i altres membres d’Impuls ja van col·laborar al pregó de 2015 que feia l’Associació Obrera // Arxiu — Jordi Julià

Si la Festa Major passada posava l’accent en la música -especialment d’Els Dracs-, aquest any el teatre tindrà més protagonisme. Impuls Teatre celebra 20 anys als escenaris i, segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, l’Ajuntament els ha encarregat que siguin els pregoners d’aquesta edició.

Se segueix amb la línia dels últims anys, en què s’ha anat convidant a fer el pregó a entitats que estaven d’aniversari, amb obertures de festa que s’acosten més a espectacles que al que s’entén per un pregó més tradicional. De fet, els actors d’Impuls ja havien participat al pregó del 2015 ajudant a l’Associació Obrera a donar més dinamisme al seu acte.

L’entitat celebrarà així els 20 anys després d’haver aconseguit 42 premis amb l’obra “Nit de ràdio 2.0”. Després d’una gira per Catalunya, han decidit tornar a representar-la a Molins de Rei per tancar el cicle. Serà el 8 d’octubre al Foment Cultural i Artístic, dins els actes de la Festa Major.

En paral·lel, estan preparant una nova obra que servirà per celebrar el 20è aniversari, però caldrà esperar a la Fira de la Candelera.

Recomanacions personalitzades