Impuls Teatre obté 42 premis amb “Nit de ràdio 2.0”

Després de dos anys de bolos, l’obra “Nit de Ràdio 2.0” d’Impuls Teatre ha aconseguit 42 premis en vuit concursos. Preveuen tancar la gira amb una actuació a Molins de Rei.

Fot de l’equip d’Impuls // Impuls Teatre

A cinc premis per concurs. Aquest l’exitós balanç de les actuacions del grup de teatre de Molins de Rei Impuls, que porta des del novembre del 2015 representant l’obra “Nit de Ràdio 2.0”, de Cristina Clemente. Fins ara han actuat en 10 poblacions, incloent Pineda de Mar dues vegades: l’any passat fora de concurs a la reconeguda Mostra Nacional de Teatre Amateur i aquest any en el mateix certamen però com a part de la competició.

En aquesta població de l’Alt Maresme van rebre el reconeixement de Millor Obra, i també el primer premi a la direcció a Jordi Riera, a l’actriu principal per Eva Moreno, a la il·luminació i al muntatge musical. També hi van haver medalles de plata: a Mireia Pons com a actriu principal i a Àngel Miquel com actor de repartiment. Jordi Costa va guanyar el tercer premi com a actor de repartiment.

L’esquema s’ha anat repetint de manera similar en les altres poblacions on han participat -canviant els noms dels actors i de la part tècnica reconeguda, però amb molts primers premis entre el palmarès i a totes vuit poblacions amb el millor reconeixement de tots: Millor Obra.

A més de Pineda, han tingut el Primer Premi a Millor Obra a Arenys de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Canet de Mar i Cornellà de Llobregat. En aquesta població del Baix Llobregat, això els ha donat dret a representar l’obra a l’Auditori de Cornellà dins la seva programació professional. En canvi, han guanyat el Segon Premi a Millor Obra a Canet de Mar, mentre que la tercera posició l’han tingut a Caldes de Montbui, Santa Coloma de Queralt i Malgrat de Mar.

Tancament de gira a Molins de Rei

Al marge de les competicions, també han actuat a Ullastrell (Vallès Occidental) i a la veïna Sant Vicenç dels Horts. Allà hi van fer l’última actuació, el 22 d’abril. Està per veure si serà l’última definitivament: “Tenim peticions de diversos llocs per representar-la, però hem de decidir si seguim o tanquem ja”, explica un dels membres d’Impuls, Dani Pascual, a Viu Molins de Rei. El que sí que està clar és que es tancarà amb una representació a Molins de Rei que estan acabant de negociar.

L’obra està ambientada en un estudi de ràdio i mostra l’emissió d’un programa que rep trucades en directe d’oients. Dues de les veus de les trucades són gravacions fetes per tres grans pèrdues molt recents d’Impuls Teatre: Helena Figueras, Miquel Olivé i Carme Milego. Malgrat això, l’han deixat tal com estava. És, de fet, l’obra amb la qual Impuls ha seguit actiu malgrat la mort de tots dos. I, no obstant, tot i les dificultats l’entitat segueix amb plena força: coincidint amb els 20 anys, estan preparant una nova obra de cara a la Fira de la Candelera.

Recomanacions personalitzades