El PP de Molins de Rei entra en campanya i presenta candidat davant de set persones

Daniel Sánchez, candidat del PP a l’alcaldia, organitza “el primer acte en la història” del seu partit a Molins de Rei i presenta una bateria de propostes. Només set persones assisteixen a la trobada. Reconeix que han hagut de “tirar del partit” amb gent de fora del municipi per poder presentar llista. 

Daniel Sánchez (esquerra) i Emilio Ramos (dreta) durant la presentació del candidat del PP // Jose Polo

Daniel Sánchez (esquerra) i Emilio Ramos (dreta) durant la presentació del candidat del PP // Jose Polo

“És el primer acte de la nostre història a Molins de rei i esperem que no sigui l’últim”, va afirmar el candidat del PP a l’alcaldia de Molins de Rei, Daniel Sánchez, abans de començar la seva presentació com a candidat, feta el dissabte 25 a la Federació Obrera. I és que com si d’una agrupació fantasma es tractés, tot i tenir representació a l’Ajuntament, els populars han estat, fins ara, gairebé invisibles a nivell d’actes i activitats públiques.

L’esdeveniment no va aixecar gaire expectació i només set persones van assistir per escoltar les paraules de Sánchez, el seu número dos, Daniel Cortés i l’actual regidor d’aquest partit, Emilio Ramos, que va en la quarta posició de la llista. Segons Sánchez, el programa del PP està ideat per “les persones” amb l’objectiu “d’atendre l’emergència social i posar les bases de la recuperació econòmica”. De fet, seguint el missatge que el partit llença a nivell estatal, segons el candidat popular a Molins de Rei ara han d’arribar “uns anys que no seran com els anteriors sinó que estaran plens de bons números per a tots”.

En clau local, el PP vol fer-se càrrec de les factures d’IBI, llum, aigua i gas de les famílies amb quatre membres i amb uns ingressos inferiors a 800 euros, baixar els impostos municipals una mitjana del 5%, baixar el sou de l’alcalde i els regidors un 25%, convertir els agents cívics en persones de suport a la gent gran, modificar el projecte de la nova biblioteca per fer-lo “més sostenible econòmicament”, fer que els barris perifèrics “també siguin prioritat de l’Ajuntament”, treballar per aconseguir la recuperació de les urgències al Centre d’Atenció Primària La Granja, dedicar l’edifici de l’antic ambulatori a un centre d’atenció i recolzament als malalts d’alzheimer, aconseguir “millorar les eines” de la Guàrdia Urbana i “recolzar” els emprenedors. Aquestes són les principals propostes amb les quals es presenten a les pròximes eleccions municipals del 24 de maig.

Defensa de la feina de Ramos

Tot i que Cortés va reconèixer que el polèmic Emilio Ramos ha sortit a la premsa local i nacional per actuacions “no sempre positives”, des del PP molinenc es defensa la feina feta durant els darrers quatre anys. El número dos del PP va titllar d'”indispensable” el paper de Ramos durant aquesta legislatura que ara arriba al seu final. Per la seva banda, Ramos va assegurar que el seu partit ha “garantit la governabilitat” de Molins de Rei després de diversos pactes clau amb l’equip de govern format per CiU i PSC.

Llista completada des de Barcelona

Els primers membres de la llista del PP de Molins de Rei són persones residents al municipi però per fer la llista han hagut de “tirar del partit” per “completar els últims llocs de la llista”, en paraules de Sánchez. “No és que que no tinguem gent aquí sinó que hi ha gent que aquest cop li ha costat donar la cara pel nostre projecte” perquè “ser del PP a Molins de Rei no és fàcil”, argumenta. S’ha descobert, a partir d’una denúncia de la CUP, que en la llista que els populars van presentar a la Junta Electoral hi havia una persona que també es presentava com a candidat en una altra població, incomplint la legalitat vigent. L’error va ser solucionat i el PP es presentarà a les municipals amb una llista legal tot i que amb gent de fora de Molins de Rei.

Objectiu: entrar a l’Ajuntament

Per a Sánchez revalidar el regidor que actualment té el PP a Molins de Rei seria “un èxit. A partir d’aquí, el que vingui”, va indicar el nou líder del PP en clau local qui considera que la participació a les pròximes eleccions municipals serà “elevada” i, per aquest motiu, creu que han de “sortir al carrer”.

Llista completa del PP Molins de Rei a les eleccions municipals 2015

1. Daniel Sánchez Ajo
2. David Cortés Celdran
3. Ana María Rodríguez Gutiérrez
4. Emilio Ramos Gutiérrez
5. Maria del Carmen Romero Fernández
6. Julio Vaca Valdeolmillos
7. Francisco del Pino Santos
8. Rosa Maria Soler Giménez
9. Juan Antonio Cosp Carol
10. Miriam Lucia Valero Nuño
11. Mercedes Pizarro Medina
12. Francisco García Rodríguez
13. Maria Gracia Serrano Ubeda
14. Jordi Albert Villaret
15. Eva García Salgado
16. María Mercedes Madueño Aranda
17. Joaquin Aguilar Cuartiella
18. Maria del Pilar Ramos Gutiérrez
19. Jaume Coll Santa Cecília
20. Isabel Casanovas Sales
21. Fernando Martín Beltran

Recomanacions personalitzades