Superades les 2.000 signatures demanant passar a ser zona 1 de transport públic

En poques setmanes, la Plataforma d’Usuaris del Transport Públic de Molins de Rei aconsegueix recollir més de 2.000 signatures a favor que Molins de Rei sigui zona 1 de transport públic. S’havien posat com a objectiu arribar a les 2.500 en uns mesos.

Taula de recollida de signes un dels dimecres a la tarda // Jose Polo

Taula de recollida de signes un dels dimecres a la tarda // Jose Polo

Segueix la mobilització ciutadana per fer de Molins de Rei zona 1 de transport públic i en contra de l’augment abusiu dels preus del servei. La Plataforma d’Usuaris del Transport Públic (PUTP), moviment social que ha encapçalat la protesta, ja ha aconseguit superar la xifra de 2.000 signatures. Ho han fet només unes setmanes després de començar a recollir suports i tenien com a objectiu arribar a 2.500 en uns mesos.

Després de recollir adhesions tant a la festa dels Tres Tombs com en el Carnestoltes Infantil, ara s’ha decidit “buscar un públic diferent” al que passa per la estació de Renfe cada dimecres a la tarda, segons explica el portaveu de la PUPT, Josep Lluís de Hoyos. És per això que s’han iniciat recollides de firmes en horaris diferents al de les mobilitzacions a l’estació. D’altra banda, també es vol començar a recollir signatures a altres serveis del sistema tarifari integrat, com el bus, tant urbà com interurbà.

Recomanacions personalitzades