Una seixantena de persones s’organitza per reclamar un preu just del transport públic

Reivindiquen una baixada dels preus del transport públic i faran una concentració setmanal a l’estació. També es reclama que Molins de Rei formi part de la zona 1. Dimecres 12 a les 19:30h es realitza el segon acte reivindicatiu.  

Cartell de la segona concentració

Cartell de la segona concentració

Un grup de persones sorgides de la plataforma Molins en Lluita, de diferents partits polítics i ciutadans anònims usuaris de Rodalies s’estan organitzant per reclamar un preu just del transport públic a Molins de Rei. Les seves reivindicacions són, principalment, dues: que s’aturin les pujades abusives del preu d’aquest servei i que el municipi formi part de la zona tarifaria 1 de Rodalies de Catalunya.

La primera de les concentracions ha reunit a una seixantena de persones a l’estació de Renfe de Molins de Rei. Tenen previst fer accions reivindicatives setmanalment, coincidint amb les accions que es fan a altres municipis. La propera serà aquest dimecres dia 12 de febrer.

En el seu manifest diuen que l’última pujada del preu del transport públic és “un nou desafiament cap als veïns i usuaris que observen que mentre l’Administració retalla serveis, retira ajudes i desnona famílies, castiga la gent que utilitza el transport públic”. Es tracta del mateix moviment Stop Pujades que ha organitzat accions similars arreu de l’àrea metropolitana de Barcelona. El tret diferencial local és que a Molins de Rei també es demana que el municipi sigui zona 1, com ja va fer el ple municipal el passat mes de desembre a través d’una moció que va ser aprovada per tots els partits polítics.

Els manifestants a les escales de l'estació de Molins de Rei // Jose Polo

Els manifestants a les escales de l’estació de Molins de Rei // Jose Polo

Recomanacions personalitzades