Ivan Arcas reclama que es netegi la seva imatge després de l’arxivament de la denúncia de la interventora

L’exalcalde de Molins de Rei, Ivan Arcas, es mostra “satisfet” davant l’arxivament de la denúncia presentada contra ell a la Fiscalia de Barcelona. Arcas demana que es recuperi públicament l’honor dels implicats en el cas i proposa que s’obri un expedient informatiu contra la exinterventora.

Ivan Arcas va valorar l'arxivament de la denúncia el passat dissabte a la Federació Obrera // David Guerrero

“Satisfet de que s’hagi demostrat que tot era fals”, és com es mostra Ivan Arcas després de conèixer que la Fiscalia de Barcelona ha arxivat la denúncia presentada per l’anterior interventora per un possible cas de prevaricació i tràfic d’influències. L’exalcalde i actual portaveu d’Iniciativa per Molins de Rei, que va defensar la seva innocència des del primer moment,  ara vol revenja i reclama que s’obri un expedient informatiu per aclarir la manera d’actuar de la interventora que el va portar davant la justícia per les adjudicacions a Clam Consulting que s’ha demostrat que no són il·legals, però sí irregulars.

“La mala praxis professional de la interventora ha de ser investigada, ha de respondre del que va fer”, ha asssegurat Arcas en declaracions a aquesta redacció. Des de fa gairebé un any, la interventora treballa a l’ajuntament de Pallejà, tot i que des de fa unes setmanes es troba suspesa de sou i feina per injúries contra l’alcalde del municipi on actualment està destinada.

Arcas reclama que ara “l’Ajuntament té la obligació d’ajudar a recuperar l’honor de tots els que van ser denunciats per la interventora, tant els polítics com els treballadors municipals”. En aquest sentit, l’exalcalde va mantenir una trobada amb l’actual batlle, Xavi Paz, per traslladar-li les seves inquietuds. Arcas vol que es restitueixi públicament la imatge de totes aquelles persones que s’han vist implicades en el cas Clam Consulting però en el si de l’equip de govern, format per PSC i CiU, encara no hi ha una postura clara.

L’actual equip govern, format pels dos partits polítics que van portar la gestió de l’anterior alcalde a l’Oficina Antifrau, ha declinat fer declaracions a Viu Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades