Ivan Arcas rebutja les acusacions de la interventora i defensa la legalitat de l’Ajuntament

L’alcalde de Molins de Rei, Ivan Arcas, rebutja les acusacions de prevaricació i tràfic d’influències per part de la interventora i defensa la legalitat de les actuacions fetes per l’Ajuntament.

Ivan Arcas durant la inauguració dels nous equipaments de la Biblioteca Pau Vila // Jose Polo

Segons Arcas, la interventora “fa acusacions molt greus” en el seu últim informe enviat a la Fiscalia Anticorrupció i a l’Oficina Antifrau de Catalunya. Arcas demana que la situació s’aclareixi el més aviat possible i declara que arribarà “fins a l’últim extrem per aclarir aquesta situació”. L’alcalde recorda que “la interventora pot escriure el que vulgui, però han de ser els jutjats els que diguin si hi ha il·legalitat a l’Ajuntament de Molins de Rei”.

Per tal de poder solucionar la situació provocada per l’adjudicació irregular a Clam Consulting, el govern municipal s’ha posat en contacte amb la Direcció General d’Administració Local cercant rebre assessorament jurídic. “Podem haver tingut algun error, però les acusacions que s’han fet són molt dures”, ha assegurat l’alcalde en referència a les directes acusacions de la interventora municipal.

L’alcalde, en declaracions a Viu Molins de Rei, també ha volgut remarcar “la bona feina i professionalitat dels treballadors de l’Ajuntament”. El batlle lamenta que tot el rebombori provocat per les acusacions de la interventora pugui afectar al dia a dia de l’Ajuntament.

A més a més, l’Ajuntament ha suspès momentàniament el contracte amb Clam Consulting fins que s’aclareixi la situació. Una mesura que ja havia pres la interventora, com explica al polèmic informe, suspenent el pagament dels últims mesos.

Recomanacions personalitzades