Laia Juarros (ERC) deixa l’Ajuntament per motius professionals

La cap de llista el Jovent Republicà renúncia el càrrec a causa d’un “canvi inesperat en la seva vida laboral” que li dificulta compaginar les seves tasques com a regidora.

Juarros va ser la primera regidora del Jovent Republicà // Arxiu

Esquerra Republicana es prepara per a un nou canvi a l’Ajuntament de Molins de Rei. La regidora Laia Juarros ha presentat la seva renúncia com a representant del grup republicà per “motius professionals”. La seva baixa es farà efectiva durant el ple municipal d’aquest mes.

Segons ha informat el partit en un comunicat, “hi ha hagut un canvi inesperat en la vida laboral” de la regidora que no li permet “compaginar les seves tasques” al consistori. De moment, no s’ha anunciat qui la substituirà.

Juarros va entrar a l’Ajuntament el juliol del 2020, moment en què es va convertir en la primera regidora del Jovent Republicà de Molins de Rei, les joventuts del partit. La republicana va ser la número 6 en la llista d’ERC a les eleccions del 2019 i la número 1 del Jovent.

Segona baixa d’ERC

L’anunci de Juarros arriba un mes després que es fes efectiva la renúncia de la també representant d’ERC Núria Garriga, qui va deixar el consistori per “facilitar el relleu i donar lloc als més joves, per encarar amb saba nova les eleccions municipals del 2023. Arnau Pedrol, número 7 de la llista dels republicans durant les eleccions passades i també membre de la JERC, serà l’encarregat de substituir Garriga.

Recomanacions personalitzades