Laia Juarros pren possessió com a regidora d’ERC

Laia Juarros ha jurat el càrrec per “imperatiu legal” durant el ple ordinari de juliol amb l’objectiu de “construir la República Catalana des del municipalisme”. Juarros substitueix Marcel López.

Laia Juarros, nova regidora d’ERC, durant el ple ordinari de juliol. // Roger Cuartielles

Laia Juarros es converteix en la primera regidora del Jovent Republicà de Molins de Rei en prendre possessió com a nova regidora d’ERC. Juarros, que ha jurat el càrrec per “imperatiu legal” durant el ple ordinari de juliol, ha assegurat que pretén “servir als convilatans i construir la República Catalana des del municipalisme“.

La nova regidora també ha aprofitat la presa de possessió per reivindicar “la innocència” dels líder del Procés “enviats a la presó en nom de la Constitució“.

La membre de les joventuts d’ERC ha entrat a l’Ajuntament després que el seu predecessor, Marcel López, renunciés a l’acta de regidor per motius personals.

Laia Juarros va ser la número 6 en la llista d’Esquerra Republicana a les eleccions de l’any passat i la seva entrada al grup municipal republicà s’ha produït després que la número 5 de la llista, Alba Patricia Cabral, decidís no acceptar la proposta.

Recomanacions personalitzades