El primer cap de setmana de toc de queda acaba només amb una multa

La Guàrdia Urbana només ha sancionat un molinenc per haver-se saltat el toc de queda en el primer cap de setmana que ha entrat en vigor.

Una patrulla va multar un molinenc la matinada de diumenge // Guàrdia Urbana

Només una multa per incomplir el confinament nocturn. Aquest és el balanç del primer cap de setmana de toc de queda a Molins de Rei, on la Guàrdia Urbana va sancionar la matinada de diumenge un molinenc que circulava pel Centre Vila a les dues de la matinada, dins de la franja horària d’1h a 6h en què està prohibit sortir al carrer si no és per una causa de força major.

Tot i que fonts municipals no han concretat l’import de la multa, la normativa vigent estipula que la sanció per incomplir el toc de queda és d’un mínim de 300 euros i fins a un màxim de 6.000, en funció de l’expedient sancionador.

La Guàrdia Urbana va reforçar la vigilància durant el cap de setmana

Des del cos fan una lectura positiva del compliment del toc de queda al municipi, on justament aquest cap de setmana es va reforçar la vigilància policial coincidint amb l’entrada en vigor del confinament nocturn. Així, la Guàrdia Urbana va sumar una patrulla de vigilància més a les dues que ja tenia actives durant la nit i també va fer controls conjunts amb els Mossos d’Esquadra.

El confinament nocturn, vigent des de la matinada de dissabte, estarà en vigor almenys durant set dies si és que la Generalitat i el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) no el prorroga. La conselleria d’Interior ha publicat un nou certificat d’autoresponsabilitat en cas que hi hagi persones que hagin de sortir al carrer per causes justificades.

Notícies relacionades:

Recomanacions personalitzades