La Guàrdia Urbana reforça la vigilància nocturna per fer complir el toc de queda

El cos local incorpora a partir d’aquest cap de setmana una patrulla de vigilància més a les dues que ja tenia actives per garantir el compliment del confinament nocturn, que ja ha estat avalat per la justícia i entra en vigor d’1h a 6h de la matinada.

El cos local i els Mossos d’Esquadra faran controls policials conjunts // Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana augmenta els seus efectius de vigilància durant la nit coincidint amb l’entrada en vigor del toc de queda, que des d’aquest divendres -i després de rebre l’aval de la justícia- s’aplica d’1h a 6h de la matinada a municipis que tenen una incidència de Covid-19 important, com és el cas de Molins de Rei.

Així, la Guàrdia Urbana suma una patrulla de vigilància a les dues que ja tenia actives durant la nit. A més, Mossos d’Esquadra també reforça les unitats de vigilància a la zona i es coordinarà amb el cos local per fer controls policials conjunts en indrets concrets del municipi.

Les multes per incomplir el confinament nocturn són les mateixes que hi havia en l’anterior toc de queda i oscil·len entre els 300 i els 6.000 euros. La conselleria d’Interior ha posat a disposició de la ciutadania un nou certificat d’autoresponsabilitat en cas que hi hagi persones que s’hagin de desplaçar per causes de força major.

Notícies relacionades:

Recomanacions personalitzades