El polígon El Pla lamenta la marxa de Silence

Des del polígon defensen que han fet tot el possible perquè l’empresa es quedés i que van buscar naus alternatives fins i tot al polígon de la Riera del Molí, però que cap nau disponible complia amb les demandes de Silence.

Polígon El Pla Molins de Rei Cel
Imatge aèria d’arxiu del polígon El Pla // Guillem Urbà – Guillemfotògrafs

Tristesa al polígon El Pla per la marxa definitiva de Silence. Des del polígon El Pla expliquen que feia mesos que ho sabien, sobretot després que a la companyia no els convencessin les naus alternatives que se’ls van oferir tant al polígon El Pla com al de la Riera del Molí com a mesura provisional mentre es reconstruïa la nau afectada.

En declaracions a Viu Molins de Rei, el director de l’associació d’empresaris del polígon El Pla, Josep Maria Francesch, ha explicat que Silence buscava una nau amb uns metres quadrats molt concrets i que la necessitva amb urgència per reubicar la seva producció de bateries, però que “cap de les naus disponibles en aquell moment complien les condicions que volien” i que llavors ja es van centrar en encabir la producció a la nau de Sant Boi.

“És una llàstima que marxi una empresa puntera com Silence, però hem fet tot el que hem pogut perquè es quedés”, afirma Francesch, que fins i tot explica que la nau calcinada es va començar a reconstruir a un ritme trepidant perquè pogués tornar a acollir l’empresa de seguida. “Silence, però, volia una nova nau l’endemà mateix de l’incendi”, diu.

El responsable del polígon El Pla celebra que, en canvi, l’empresa del costat que també va quedar afectada per l’incendi sí que s’hagi pogut reubicar en una nau que l’Ajuntament tenia al mateix polígon, i que li va cedir provisionalment perquè pogués continuar amb el negoci.

Era una nau que encaixava amb les característiques d’aquesta empresa, però en el cas de Silence no hi va haver sort”, explica Francesch, que creu que l’Ajuntament també va fer tot el que va poder per retenir la companyia de motocicletes elèctriques a la zona.

Recomanacions personalitzades