Paz treu ferro al trasllat de Silence

Tot i que l’alcalde creu que qualsevol trasllat d’una empresa s’ha de lamentar, considera  que Silence ha marxat per “continuar complint amb els seus plans de creixement”, que fa temps que no només passaven per Molins de Rei, sinó per altres municipis com Sant Boi.

L'alcalde, Xavi Paz
L’alcalde, Xavi Paz, en una imatge d’arxiu // Anna Bermejo

El trasllat de Silence sap greu, però tampoc és l’apocalipsi. En declaracions a Viu Molins de Rei, l’alcalde, Xavi Paz, ha tret ferro a la marxa de l’empresa líder en el sector de les motocicletes elèctriques, que creu que ha abandonat el municipi per “continuar amb els seus plans de creixement”.

Uns plans pels quals l’empresa necessitava, segons ha explicat Paz, una nau de 10.000 metres quadrats, però no n’hi havia cap d’aquestes dimensions que estigués disponible al municipi. Tot i així, l’alcalde creu que “cal celebrar que no hi hagi naus disponibles d’aquestes magnituds perquè vol dir que hi ha activitat industrial en marxa”.

Tot i així, Paz sí que lamenta que l’incendi de la nau de Silence accelerés la marxa definitiva de l’empresa, però creu que els plans de creixement de la companyia ja no passaven només per Molins de Rei, sobretot després que haguessin obert una nau a Sant Boi perquè la del municipi els havia quedat petita. “Ells ja havien fragmentat la producció i ara el que fan és continuar amb els seus plans d’expansió”, ha insistit l’alcalde.

El màxim responsable municipal també ha volgut remarcar que estan en diàleg constant amb els polígons de Molins de Rei per fomentar l’activitat industrial.

Contingut relacionat:

Recomanacions personalitzades