L’Ajuntament contracta un gabinet jurídic per vetllar per la legalitat de Les Llicorelles

El govern municipal ho ha anunciat en la primera reunió que ha tingut la comissió que s’encarrega de fer el seguiment de les obres del nou polígon, que ha generat polèmica perquè es construeix a tocar de Collserola.

Una concentració d’STOP Llicorelles // Arxiu

L’Ajuntament ha contractat els serveis d’un gabinet jurídic que s’encarregarà de gestionar els temes legals que afecten la construcció del nou polígon de Les Llicorelles. El govern municipal ho ha anunciat aquesta setmana, durant la celebració de la primera reunió de la comissió de seguiment de les obres, que aplega tant partits polítics com organismes com el Parc de Collserola, a més de la plataforma veïnal Stop Llicorelles.

De fet, han estat les mobilitzacions ciutadanes d’aquest col·lectiu les que han motivat la creació de la comissió, que es va constituir a petició dels partits de Molins Camina Podem i Molins En Comú per vetllar pel desenvolupament de les obres del nou polígon, que es construeix a tocar de Collserola.

En els darrers mesos tant la plataforma veïnal Stop Llicorelles com partits polítics com ERC han demanat l’aturada de les obres en considerar que estan provocant “una destrossa natural” a l’indret.

A l’espera d’un informe tècnic que acrediti la legalitat de les obres

Ara, després d’aquesta primera sessió, els membres de la comissió estan a l’espera de rebre la còpia d’un informe tècnic que, segons han informat diverses fonts a Viu Molins de Rei, conclouria que les obres s’estan fent dins la legalitat. La propera reunió de la comissió per comentar l’informe tècnic és el proper dimecres 8 de juny.

Recomanacions personalitzades