Stop Llicorelles torna a manifestar-se en contra de la construcció del polígon

La plataforma ha realitzat una nova concentració per demanar l’aturada de les obres, que també ha consistit en una visita amb comentaris d’experts. Amb aquesta ja són tres les accions populars en contra de la creació del polígon.

Imatge d’un moment de l’acte // Twitter @stopllicorelles

Continuen les manifestacions ciutadanes per demanar l’aturada de les obres que han de fer possible la construcció del nou polígon de les Llicorelles. Només ha passat un mes des de la darrera manifestació de la plataforma #StopLlicorelles. Amb aquesta ja en són tres les protestes que veïns de Molins de Rei han celebrat per fer pressió i aconseguir l’aturada dels treballs.

Segons ha informat la plataforma Stop Llicorelles, aquesta tercera acció ha començat a la plaça de l’Ajuntament. Des d’allà s’ha procedit a fer una visita a les obres comentada per un grup d’experts. També s’han repartit banderoles. L’acte s’ha produït el mateix dia en què s’ha celebrat el ple municipal de juny.

El ple municipal del mes de maig va aprovar la creació d’una comissió de control del polígon industrial Les Llicorelles. Aquest naixement es deu, en part, a la pressió dels veïns que no veuen amb bons ulls la construcció del polígon pel seu impacte mediambiental. Tanmateix, la plataforma s’ha negat a participar-hi. Ho consideren una mesura insuficient.

Recomanacions personalitzades