El malestar al carrer Major continua després d’un nou incident en un dels habitatges ocupats

Després d’una setmana de treva, els veïns han presenciat aquest dimecres al migdia una nova disputa en un dels habitatges ocupats. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat diverses dotacions dels Mossos // Jose Polo

Nova disputa al carrer Major en un dels habitatges ocupats després d’una setmana de treva. Segons han explicat fonts policials al Viu Molins de Rei, s’ha produït una discussió verbal entre diferents ocupants de l’immoble on hi havia l’antiga sabateria El Biló i enmig de la disputa també han trencat un dels vidres de l’habitatge.

Segons ha pogut saber aquest mitjà, la disputa s’hauria produït després que part dels ocupants volgués fer fora de l’habitatge uns altres dos membres, que després haurien intentat ocupar un dels pisos de l’immoble del número 46 del carrer. De fet, fonts veïnals que viuen a prop de l’immoble corroboren que han vist que alguns ocupants en feien fora dues persones.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra, que han rebut l’avís de l’incidient al voltant de les tres del migdia. Aquest no és el primer incident que requereix de presència policial en els darrers dies, sobretot després que fa unes setmanes un dels ocupants protagonitzés una baralla amb pals i una falç enmig del carrer amb altres persones.

Incomoditat veïnal

Tot i així, els veïns consultats per aquet mitjà constaten que des de llavors els incidents s’han reduït i que, malgrat que senten crits i discussions entre alguns dels ocupants sovint, els incidents no van més enllà.

No obstant això, no amaguen que la situació els segueix generant certa incomoditat i esperen que tant l’administració com les autoritats judicials facin el possible per acabar amb les tres ocupacions que actualment hi ha al mateix carrer. De fet, des de fa unes setmanes tant Guàrdia Urbana com Mossos d’Esquadra comparteixen patrullatge a la zona per evitar més incidents. En el moment dels fets al carrer hi havia una patruall dels Mossos, que ha avisat la resta de dotacions.

Notícies relacionades

Recomanacions personalitzades