Santi Fernández renova com a entrenador del Molins de Rei CF

El club de futbol ha anunciat aquesta setmana la renovació de l’acord amb el tècnic i el seu segon, Txema Buenache, que seguiran vinculats a l’entitat fins el 2021.

El cos tècnic del Molins de Rei CF renova fins el 2021 // @molinscf

El Molins de Rei Club de Futbol ha acabat la 2019/2020 aconseguint una fita històrica: classificar-se entre els cinc primers del grup 3 de Segona Catalana. Aquest fet ha comportat la renovació de l’entrenador del primer equip masculí, Santi Fernández, i del seu segon, Txema Buenache, per una temporada més.

Tot i la finalització forçosa de les competicions a causa de la pandèmia pel coronavirus, l’equip ha realitzat un molt bon curs i, fins i tot, podrien haver acabat en una millor posició a la taula classificatòria.

Santi Fernández, en declaracions a Viu Molins de Rei, explica que “teníem moltes esperances posades en el tram final de lliga, perquè portàvem una ratxa de dues victòries consecutives i els propers rivals eren assequibles. Ens havíem col·locat en cinquena posició, però… per què no somiar?”, sentencia. Aquesta ha estat la quarta temporada del tècnic al capdavant de l’equip molinenc, i en la que s’han assolit els millors resultats de la història del club.

El primer any per Santi Fernández entrenant al Molins de Rei CF va significar l’ascens a Segona Catalana i, en les següents dues temporades, es va patir fins el darrer moment per conservar la categoria: “Hem aconseguit mantenir-nos, evolucionar i la quarta temporada ha estat la cirereta del pastís“, confessa l’entrenador.

Durant tot el curs han lluitat per estar per sobre de la mitja taula i havien arribat a un punt de tranquil·litat, de no pensar en la permanència, i de plantejar-se altres reptes. Però aleshores es va aturar tot. “És una pena el que ha passat, però estem satisfets perquè en quatre temporades el Molins de Rei CF ha evolucionat, i ara es troba entre els millors de Segona Catalana“, conclou el tècnic.

De cara al curs vinent, volen mantenir tot el bloc de la plantilla i fer noves incorporacions per millorar-la i fer-la encara més competitiva. Però, com tot, resten a l’espera de saber quan es podrà iniciar la propera temporada, com seran els entrenaments i si es podrà competir amb públic o no. Tot un seguit de qüestions que, de moment, es queden sense resposta.

Recomanacions personalitzades