Paz demana restablir amb rapidesa les beques menjador davant el tancament d’escoles

El tancament d’escoles pel Covid-19 ha fet que infants vulnerables no rebin les beques menjador. L’alcalde demana amb altres alcaldes socialistes del Baix Llobregat que la Generalitat s’afanyi a donar-les de nou a través de les targetes moneder que ha proposat el mateix govern.

Xavi Paz ha signat un comunicat amb altres alcaldes socialistes del Baix Llobregat // Arxiu Viu Molins de Rei

El Covid-19 ha deixat sense beques menjador a molts infants vulnerables. El tancament dels centres educatius la setmana passada i la fi dels serveis de menjador ha fet que molts infants que estaven becats deixin de tenir un plat a taula assegurat.

Per això Xavi Paz i la d’alcaldes socialistes del Baix Llobregat demanen en un comunicat que el govern català s’afanyi a restablir les beques menjador. Ho fan després que la Generalitat hagi anunciat l’entrega de targetes moneder amb un valor de 10 dies de menjador a les famílies becades. Una mesura que entrarà en vigor mentre duri el tancament dels centres educatius pel confinament.

En el comunicat els batlles del PSC aplaudeixen la mesura, però demanen al departament d’Educació “diligència i celeritat en fer-la efectiva”. També apunten que davant la crisi sanitària actual “cal oferir una especial protecció als col·lectius més vulnerables”.

Recomanacions personalitzades