Junts per Molins valida el pacte amb el PSC

Llum verda de l’assemblea d’associats de Junts per Molins de Rei a entrar al govern municipal liderat pel PSC. El pacte es formalitzarà aquest divendres.

Ramon Sánchez votant el pacte de govern // Junts per Molins

El rumor que feia mesos s’escampava pels àmbits polítics del municipi ja és una realitat. Aquest dijous Junts per Molins de Rei ha donat llum verda a l’entesa amb el PSC, segons ha informat la formació liderada per l’exalcalde, Ramon Sánchez, a través de les xarxes socials.

“Aquest vespre, l’assemblea d’associats de Junts per Molins ha validat el pacte de govern municipal”, han dit a través d’una breu comunicació que, de moment, no entra en més detalls.

https://twitter.com/juntsxmolins/status/1235654051632754689

Segons ha informat l’agència de notícies EFE i han confirmat fonts pròximes a l’acord a Viu Molins de Rei, el pacte entre socialistes i posconvergents es farà oficial aquest divendres i els quatre regidors de Junts formaran part de l’executiu liderat per l’alcalde, Xavi Paz (PSC).

Entre el PSC i Junts per Molins sumen 11 regidors i, per tant, el nou govern municipal tindria la majoria absoluta del ple municipal. Aquesta serà la tercera vegada que la sociovergència porti les regnes de l’Ajuntament de Molins de Rei.

Ampliarem informació durant les pròximes hores

Recomanacions personalitzades