El govern municipal es reestructura amb l’entrada d’Esther Espinosa

Canvi de carteres a l’executiu del PSC després de la presa de possessió d’Esther Espinosa. La socialista manté les regidories de Castellana, però suma Via Pública i Serveis Municipals.

Esther Espinosa entra al govern per substituir Laia Castellana // Cedida

L’executiu de Xavi Paz es remodela després de la incorporació d’Esther Espinosa com a regidora. La socialista, que entra al govern municipal per la marxa de Laia Castellana, tindrà les mateixes regidories que la seva antecessora. Es tracta de les àrees de Salut Pública, Joventut i Assumptes Europeus. També conservarà les regidories de Barri Centre i Riera Bonet. A més, tindrà funcions de tinent d’Alcalde com la resta de regidors del govern.

Tot i així, ocuparà més responsabilitats que Castellana. La nova regidora també s’encarregarà de les àrees de Via Pública i Serveis Municipals, àmbits que fins ara tenia delegats el regidor Álex Herrero, segons ha explicat l’Ajuntament aquest dimecres a través d’un comunicat.

Espinosa ja havia estat regidora de l’Ajuntament fa prop de 10 anys, època en què Carme Figueres liderava el PSC. Entre els anys 2000 i 2003 també va ser regidora de govern i es va encarregar de les àrees de Finances, Esports i Salut Pública.

Recomanacions personalitzades