La socialista Esther Espinosa torna a ser regidora per substituir Laia Castellana

Espinosa ha pres possessió com a regidora del govern muncipal després de la renúncia de Laia Castellana. La socialista s’incorpora al plenari nou anys després d’haver deixat la política activa.

Espinosa recollint la insígnia de l’Ajuntament durant el ple // Irene Juárez

Esther Espinosa torna al ple municipal nou anys després de la seva marxa de la política activa. Ho fa com a regidora del govern municipal del PSC i en substitució de Laia Castellana, que va deixar el càrrec mig any després de prendre possessió. Espinosa ja havia estat regidora en l’època en què Carme Figueres liderava el PSC.

La socialista ha pres possessió del càrrec al ple municipal del mes de gener, que s’ha celebrat durant la primera setmana de febrer per la Candelera. La nova regidora ha promès fer complir la Constitució i l’Estatut de Catalunya.

De moment, no se sap si Espinosa mantindrà les mateixes regidories que tenia Castellana, que capitanejava les àrees de Salut Pública, Joventut i Assumptes Europeus, a més de ser regidora de Barri Centre i Riera Bonet. Fonts de l’executiu municipal han explicat a Viu Molins de Rei que la decisió es farà pública dilluns.

Recomanacions personalitzades