El masculí d’handbol aconsegueix arrencar-li un punt al líder

Molins de Q CE Molins de Rei 30-30 Club Handbol Terrassa. El Sènior Masculí “A” empata contra el líder en solitari de Lliga Catalana en la jornada número 11 de la competició.

El primer equip del Club Esportiu Molins de Rei tenia aquest dissabte 7 de desembre una cita marcada en vermell al calendari. Els entrenats per Pol Ibáñez i Bernat Anducas s’enfrontaven al Club Handbol Terrassa, conjunt que lidera la competició en solitari i que arribava al Poliesportiu Municipal de Molins de Rei amb 16 punts.

Els del Vallès només havien perdut dues vegades en 10 jornades de lliga. A casa seva en la primera data del calendari davant un dels equips més forts de la competició, el Gavà; i en la jornada 9 a domicili contra La Salle Bonanova. Pel que qualsevol cosa podia passar al pavelló molinenc. El Molins de Q CE Molins de Rei, per la seva banda, arribava setè a la classificació amb 10 punts i amb energies renovades després de retrobar-se amb la victòria la setmana anterior davant el Sant Martí Adrianenc B, un cop superada una mala ratxa de tres derrotes consecutives.

El partit va començar de manera molt intensa per part dels dos equips, amb el Molins obrint el marcador i fent dos gols seguits. En tot moment van demostrar una gran solidesa en defensa i molt de poder ofensiu; i van plantar-li cara a un rival que, tot i que aconseguia igualar l’electrònic, sempre anava a remolc dels locals.

El jugador del CE Molins de Rei Iván Carrasco va anotar 7 gols // María Samblás

Cap al minut 18 de joc, el tècnic de l’Handbol Terrassa demanava temps mort, ja que el CE Molins de Rei estava dos gols per sobre al marcador, i al reprendre’s el partit els molinencs van aconseguir un parcial de 5-0 al seu favor deixant l’electrònic 15-10. En el darrer tram de la primera meitat, els locals van dominar en tot moment i marxaven al descans 19 a 15.

A l’inici de la segona part, però, un seguit de circumstàncies feien que el Molins perdés la bona dinàmica de tot el primer temps. L’entrenador de l’equip Bernat Anducas, en declaracions a Viu Molins de Rei en finalitzar el matx, explicava que “ha coincidit que hi havia nervis per gent que parlava quan no havia de parlar i per gent que estava fora del partit en defensa.” Del minut 35 al 45 el Terrassa aconseguia fer un parcial de 0-5, just quan els verds patien quatre exclusions pràcticament seguides. “Hem estat durant mig minut amb tres jugadors a la pista, i durant dos minuts jugant amb dos menys. No acabaves de recuperar el joc quan ja tenies un altre expulsat, i això ens ha afectat bastant“, resumia el tècnic.

Durant el tram final de la segona meitat, el partit va agafar un altre tarannà, amb un marcador ajustat en tot moment, molt de contacte i exclusions de jugadors. Al minut 55 Carlos Pueyo havia d’abandonar el terreny de joc lesionat, sense poder recolzar el peu dret a terra a causa d’un dolor molt fort al turmell degut a una caiguda fortuïta, segons recollia l’acta del partit. El marcador estava 29-30 i en els darrers 5 minuts el Molins aconseguia igualar el marcador, tot i que podria haver-se endut el matx en la darrera jugada.

Els jugadors molinencs durant un temps mort // María Samblás

Finalment un empat 30-30 contra el líder que, tot i que deixava bones sensacions, no acabava de convèncer als tècnics molinencs: “Després de com ha anat el partit, amb una primera part tant seriosa, et quedes amb un regust una mica agredolç” confessava Bernat Anducas. “L’Handbol Terrassa és un rival molt sòlid, no només amb bons jugadors sinó també amb una plantilla molt compenetrada. És un clar aspirant a l’ascens aquesta temporada, pel que evidentment treure-li un punt és molt positiu” sentenciava l’entrenador.

El Molins de Q CE Molins de Rei suma així una jornada més i ara se situa setè a la classificació de Lliga Catalana amb 11 punts. La setmana vinent tindran un nou compromís en una de les pistes més complicades de la categoria, davant l’Handbol Garbí A Palafrugell.

El Molins de Q CE Molins de Rei – Club Handbol Terrassa en imatges

Recomanacions personalitzades