Arxiven la causa contra el Cap de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei

L’agent Jordi Molina va ser denunciat al gener per un presumpte ús indegut del Sistema d’Informació Policial (SIP). El jutjat de Sant Feliu ha decretat el sobreseïment de la causa en no veure-hi perpetració de delicte.

Molina va ser denunciat per un altre agent al gener // Ajuntament

El Jutjat d’Instrucció número 2 de Sant Feliu ha decretat el sobreseïment de la causa contra el Cap de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei, Jordi Molina, que va ser denunciat al gener per haver fet un presumpte ús indegut del Sistema d’Informació Policial (SIP).

La denúncia, presentada per un altre agent del cos, l’acusava d’haver utilitzat el SIP per obtenir informació dels vehicles que Molina comprava en la seva intimitat i que després venia a plataformes com Wallapop. Una acusació en què el jutjat no hi ha vist perpetració de delicte i que per això n’ha decretat el sobreseïment provisional.

En declaracions a Viu Molins de Rei, Molina ja va negar fa uns mesos que la denúncia tingués cap tipus de fonament. “Obeïa a una intenció d’apartar-me per poder seguir utilitzant el SIP de forma il·legal amb impunitat”, va dir Molina. De fet, el policia que el va denunciar va ser acusat juntament amb un altre agent d’haver espiat Molina i sis membres de la CUP “sense justificació” a través d’aquest sistema informàtic. Uns fets pels quals l’Ajuntament va obrir un expedient greu.

Actualment, l’agent que va demandar Molina es troba suspès de feina i sou com a mesura cautelar. També ha estat donat de baixa del Sindicat Policial CSIF, en nom del qual va tramitar la denúncia al Cap de la Guàrdia Urbana sense el consentiment de la mateixa organització sindical. De fet, aquesta no era la primera vegada que aquest policia denunciava Molina, amb qui segons diverses veus hi té “una pugna personal”.

Recomanacions personalitzades