Un dels càrrecs de confiança de la sociovergència marxa al sector privat

El fins ara director de Sostenibilitat i Territori de l’Ajuntament, Joan Sanahuja, ha renunciat al seu càrrec per marxar a treballar al sector privat. Sanahuja era un dels càrrecs de confiança de la sociovergència que havien estat prorrogats.

Joan Sanahuja en ple municipal d’octubre // Roger Cuartielles

Joan Sanahuja s’acomiada del despatx i del càrrec que ha ocupat en els últims anys com a director de Sostenibilitat i Territori del consistori. Ho fa per marxar a treballar al sector privat després d’haver capitanejat aquest departament arran d’un nomenament de CDC en temps de la sociovergència.

Sanahuja era un dels càrrecs de confiança que tant el tripartit independentista com el govern socialista actual havien decidit prorrogar a l’espera de configurar un nou organigrama amb fórmules alternatives als nomenaments fets fins ara.

Els altres càrrecs de confiança que es van prorrogar a l’inici de mandat van ser Núria Segú com a responsable de l’àrea de Serveis Personals, i Iolanda García al capdavant de l’àrea d’Alcaldia. Una altre dels càrrecs prorrogats va ser Carme Pi, que és funcionària.

Agraïments a Sanahuja

La renúncia de Sanahuja ha estat votada al ple d’octubre, que l’ha acceptada per unanimitat. En la sessió, diferents grups polítics del consistori li han agraït la tasca feta en els darrers anys.

Des d’ERC, el regidor Marcel López ha agraït “l’esforç i entrega del qui ha mirat de fer el millor per la vila”. En nom de la CUP, el regidor Josep Raventós ha destacat que va tenir l’oportunitat de treballar conjuntament amb ell quan era regidor d’aquesta àrea i que va ser “un professional dedicat que s’hi va deixar la pell”.

Des de Junts per Molins, el regidor Ramon Sànchez ha subratllat que “sempre ha posat Molins de Rei per davant” i ha emplaçat l’equip de govern a “trobar una altra persona brillant”. La regidora de Molins Camina, Ana Aroca, també li ha agraït la tasca feta, així com l’alcalde, Xavi Paz, que li ha desitjat sort en la nova etapa.

Recomanacions personalitzades