Jordi Pradell, nou regidor de Junts per Molins en substitució de Folquer

El molinenc Jordi Pradell ha pres possessió com a regidor de Junts per Molins al ple d’aquest octubre després que Eva Folquer deixés l’acta per “responsabilitat i coherència” al ple de setembre.

Jordi Pradell amb el distintiu de regidor a les mans // Roger Cuartielles

Junts per Molins ja ha trobat substitut per Eva Folquer. Es tracta de Jordi Pradell, número 5 de la llista dels postconvergents a les eleccions municipals del maig, i que ha pres possessió com a regidor al ple municipal d’octubre.

En la sessió, Pradell ha promès tenir lleialtat al Rei, a la Constitució i a l’Estatut per “imperatiu legal”. Un cop feta la promesa, l’alcalde, Xavi Paz, li ha fet entrega del distintiu de regidor municipal.

Aquesta no és la primera vegada que Pradell entra al consistori com a regidor ja que també hi va ser durant els últims dos mesos de l’anterior mandat per suplir la renúncia de l’exalcalde Joan Ramon Casals.

Llavors va entrar a formar part del govern municipal com a regidor d’Economia, Obres i Serveis Generals, agafant el relleu de les competències que tenia el regidor Ramon Sánchez, que va passar a ser alcalde.

Recomanacions personalitzades